Activiteiten

Heavy handling specialiseert zich in verkoop, verhuur en onderhoud van zwaar industrieel en havenmateriaal. Uit de passie voor het vak en met de juiste mensen doen zij er alles aan om de logistiek en productie van hun klanten te optimaliseren, enerzijds met advies om de juiste machine op de juiste plaats te krijgen, anderzijds door een uitstekende service te bieden en downtime tot een minimum te beperken.


Heavy LIFT

Als invoerder en exclusief verdeler in de Be-Lux kan Heavy Handling u het volledige gamma van Konecranes Lift Trucks (SMV en Liftace) en Mantsinen aanbieden. Naast de keuze in nieuwe machines heeft Heavy Handling een ruim aanbod occasie heftrucks, reachstackers en containerhandlers van alle merken. Zo vinden wij voor elk budget de juiste machine voor uw specifieke toepassing.


Heavy RENT 

Om u maximale flexibiliteit te verlenen heeft Heavy Handling een vloot machines bestemd voor verhuur. Zowel op korte als op lange termijn huren behoort tot de opties: van 1 dag tot 10 jaar en langer. Diverse formules zijn mogelijk:  


Heavy TRADE

Als uw zakenpartner koopt en verkoopt Heavy Handling wereldwijd allerhande zware machines. Wij kunnen u helpen in uw zoektocht naar een specifieke machine, maar zijn zelf ook steeds geïnteresseerd in uw aanbod.


Heavy SERVICE

Service wordt bij Heavy Handling hoog in het vaandel gedragen. Onze mensen staan 24 op 24 klaar om u met raad en daad bij te staan in geval van panne van uw machine, ongeacht het merk.
Met onze vloot volledig uitgeruste interventiewagens zijn wij binnen de kortste keren ter plaatse om uw probleem op te lossen. Grote breuken die niet op het terrein kunnen verholpen worden, worden hersteld in de werkplaats in onze vestiging in Beveren, waar ook de voorraad wisselstukken zich bevindt.

Heeft u een probleem met een machine of een wisselstuk nodig?


Quick facts

  • Centrale werkplaats in Beveren

  • Vloot servicewagens met perfecte dekking over het grondgebied

  • Invoerder en exclusief dealer Konecranes Lifttrucks, Mantsinen material hanling cranes

  • Klanten zoals Arcelor Mittal, P&O Ferries,...

  • Bediende sectoren: transport, staal, beton, chemie, voeding,...

  • ...

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Vul het contactformulier volledig in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.