Strong in Heavy TRADE

Met jaren ervaring in de sector en een uitgebreid netwerk contacten is Heavy Handling de referentie in de wereldwijde handel van machines. Als geen ander weet het correcte machines te vinden voor de juiste prijs.

Uw zakenpartner

Bij de handel van machines wordt veelal gekocht en verkocht zonder de machine effectief zelf te zien. Het spreekt voor zich dat vertrouwen dan van het grootste belang is, en op Heavy Handling kan u vertrouwen!

  • +25 jaar ervaring
  • Wereldwijd netwerk (contacten bij fabrieken, dealers, traders, eindgebruikers)
  • Expertise: accurate schatting marktwaarde en staat machine
  • Financieel sterk
  • Een zakenpartner die reeds jaren het vertrouwen geniet van de grootste in de sector

Aanbod

Machines kunnen aangeboden worden uit stock of bij aanvraag. Wij hanteren tevens enkele kwaliteitsstandaarden naargelang uw wens en/of budget.

As is

Machines in trading worden hoofdzakelijk verkocht in de staat waarin ze zich bevinden. Door onze ervaring en expertise hebben wij het vertrouwen verdiend om op deze manier te handelen. Ter staving kunnen wij fotomateriaal en een uitgebreide technische en optische staat aanbieden.

Checked

Op aanvraag kunnen we machines verder nakijken, een onderhoud geven en eventueel mooi oppoetsen.

Refurbished

Indien gewenst gaan we nog een stap verder en leveren we een volledig gereconditioneerde machine af die van A tot Z in orde is, zowel technisch als optisch opgeknapt naar een quasi nieuwstaat.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Vul het contactformulier volledig in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.