Mantsinen kiest Heavy Handling als partner in België en Luxemburg

06/02/2013

Bekijk hier het volledig persbericht

Met de start van het nieuwe jaar heeft het Finse MANTSINEN Group Ltd Oy bevestigd dat het een strategische samenwerking zal beginnen met de in Oudenaarde gevestigde firma HEAVY HANDLING bvba voor de verdeling van het volledige gamma van Mantsinen overslag- en hydraulische kranen en logstackers  voor de landen België en Luxemburg. 

De overeenkomst dekt tevens de verdeling van wisselstukken en service aan bestaande en nieuwe machines in België en Luxemburg.

Heavy Handling is reeds een verdeler van zware vorkliften, container handlers, reachstackers, wielladers en compactors van KONECRANES SMV en LJUNGBY MASKIN, beiden merken van Zweedse origine.

Als gevolg van deze toevoeging kan Heavy Handling totaaloplossingen aanbieden voor het beheren van de interne transportbehoefte.

Christophe Crombez, COO bij Heavy Handling licht toe: "Onze klanten hebben nood aan dergelijke machines en wij beschikken over de nodige kennis  om ze zowel technisch als commercieel te ondersteunen. Het was dan ook een logische stap om Mantsinen aan ons portfolio toe te voegen."

Het concept van de hydraulische kraan is relatief nieuw, maar biedt een aantal voordelen ten opzichte van de klassieke kabelkraan. Het laat onder andere toe sneller en nauwkeuriger te werken en is bovendien een meer kostenefficiënte oplossing.

Sprekend namens de Mantsinen Group licht Area Sales Director Harri Romppanen toe: "We zijn verheugd deze relatie met Heavy Handling te hebben verzekerd. Hun aanwezigheid in en kennis van de haven en industriële sectoren in het algemeen zijn echt indrukwekkend, en ook was de sterke professionele serviceorganisatie een sleutelelement in onze selectiecriteria. Aldus was het opstarten van deze samenwerking een gemakkelijk te nemen beslissing voor ons."

De hoogstaande kwaliteit, ergonomie en maatwerk eigen aan de Scandinavische oorsprong van Mantsinen gekoppeld aan de sterke reputatie en klantgerichtheid van Heavy Handling  zijn de ideale combinatie voor een lang en succesvol partnerschap.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Vul het contactformulier volledig in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.