MANTSINEN VERSTERKT DE AANWEZIGHEID IN FRANKRIJK SAMEN MET HEAVY HANDLING BV

01/02/2021

Mantsinen Group Ltd Oy en haar Belgische distributeur Heavy Handling bv zijn overeengekomen om hun samenwerking te verbreden door Heavy Handling ook voor Frankrijk aan te stellen voor het volledige gamma van Mantsinen overslagkranen, voorzetapparatuur en diensten.

Mantsinen Group en Heavy Handling zijn in 2012 met de samenwerking begonnen en het aantal Mantsinen machines in België en  Nederland is sindsdien gegroeid, in die mate dat de vloot groter is  dan in welke andere markt ook buiten de traditionele Mantsinen thuismarkten Finland en Rusland. Mantsinen hydraulische overslagkranen hebben hun voordelen getoond in tal van Benelux-havens en terminals. “Heavy Handling is een toonaangevende distributeur met geweldige resultaten in zowel België als Nederland, ze hebben een uitgebreide kennis van state-of-the-art hydraulische machines, en een duidelijke visie met een sterke wil om te groeien in het material handling segment. We zijn blij dat we nu ook zo'n partner voor ons hebben die Frankrijk bestrijkt”, zegt Mantsinen Sales Director Patrik Starck.

Een nauwere relatie met Mantsinen Group en Heavy Handling betekent ook gespecialiseerde mensen.

Volgens Heavy Handling COO Christophe Crombez: "We hebben goede resultaten geboekt met Mantsinen, eerst in België, en daarna ook in Nederland en we zijn erg blij met de mogelijkheid om uit te breiden naar Frankrijk. We zijn reeds vele jaren actief in het noordoosten van Frankrijk voor andere soorten machines, dus we kennen de markt al deels. Een  gespecialiseerde Mantsinen-gerichte organisatie met aangepaste servicevoertuigen en servicepersoneel met focus op klantenondersteuning is de sleutel tot succes, dus is het onze eerste prioriteit om onze lokale aanwezigheid in Frankrijk op te zetten of verder uit te breiden.

Recente orders voor Mantsinen Hydraulische Overslagkranen omvatten 2 grote machines aan klanten in Nederland, namelijk Matrans Rotterdam Terminal en E.P. Stevedoring, die elk kiezen voor een Mantsinen 300M unit op rubberbanden.

 

MORE INFORMATION 

Mantsinen Group Ltd Oy

Patrik Starck: patrik.starck@mantsinen.com

Heavy Handling bv.

Christophe Crombez: cc@heavyhandling.be

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Vul het contactformulier volledig in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.